Jij wil het zelf uitzoeken? I got you!

Blogs

De Koffiedate podcast

Gratis Masterclass van Likes tot Leads

Wil jij een succesvolle contentstrategie opzetten voor jouw bedrijf? Wil jij van likes en volgers nu ook echt leads en klanten maken?

Wanneer je mijn gratis masterclass bekijkt kun jij direct aan de slag om jouw online marketing in de volgende versnelling te zetten.

Tijdens de toffe masterclass “Van Likes naar Leads: Een Masterclass Content Marketing” deel ik met jouw mijn framework om een succesvolle content strategie op te zetten

Het wordt echt te gek! In 30 minuten loop ik je door mijn framework heen zodat jij je eigen succesformule kunt opzetten.”

Geen scripts of vooraf bepaalde teksten, maar puur en authentiek advies, zonder verkooptrucjes of een ellelange pitch over mezelf. Gewoon gedegen marketing advies en een framework waarmee je direct aan de slag kan.

Beloofd!

 

Een blauwdruk voor het schrijven van goede salespagina's

Loop jij vast bij het schrijven van een sales pagina voor jouw product of dienst? Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd, van copywriters die je toon niet goed begrijpen tot een AI-tool die ook niet deed wat het beloofde?

 Dan ben je waarschijnlijk op het punt beland waarbij je denkt “dan moet ik het toch maar zelf weer doen…”

Of misschien wil je het gewoon graag zelf kunnen. Kan jij best leuk schrijven maar lijkt het maar niet tot verkopen te komen op je pagina… 

 De afgelopen 10 jaar ben ik verschillende varianten op dit probleem tegen gekomen bij mijn klanten. Als online marketeer help ik ondernemers hun diensten beter verkopen online. En een sales pagina? Dat is voor mij dagelijkse kost! Alle ervaringen van de afgelopen 10 jaar heb ik gebundeld in deze blauwdruk voor het schrijven van een vet goede sales pagina!