Jij wil het zelf uitzoeken? I got you!

Met BMD Media wil ik online marketing mogelijk maken voor alle ondernemers. Ik begrijp dat je soms gewoon het budget nog niet hebt om het uit handen te geven. Daarom zet ik gratis resources online in de vorm van blogs, podcasts en downloads. Ben je klaar voor een kleine investering, dan kun je een training of uitgebreid e-book aanschaffen om zelf je marketing op te pakken.

47

Blogs

De Koffiedate podcast

Een blauwdruk voor het schrijven van goede salespagina's

Loop jij vast bij het schrijven van een sales pagina voor jouw product of dienst? Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd, van copywriters die je toon niet goed begrijpen tot een AI-tool die ook niet deed wat het beloofde?

 Dan ben je waarschijnlijk op het punt beland waarbij je denkt “dan moet ik het toch maar zelf weer doen…”

Of misschien wil je het gewoon graag zelf kunnen. Kan jij best leuk schrijven maar lijkt het maar niet tot verkopen te komen op je pagina… 

 De afgelopen 10 jaar ben ik verschillende varianten op dit probleem tegen gekomen bij mijn klanten. Als online marketeer help ik ondernemers hun diensten beter verkopen online. En een sales pagina? Dat is voor mij dagelijkse kost! Alle ervaringen van de afgelopen 10 jaar heb ik gebundeld in deze blauwdruk voor het schrijven van een vet goede sales pagina! 

Online Marketing Nerd Academy

In mijn carrière heb ik al verschillende ondernemers geholpen om zichzelf online goed neer te zetten. Of het nu om copywriting, SEO, SEA, Social advertising, e-mailmarketing of een complete (online) marketing strategie gaat, ik zorg dat het voor elkaar komt!

Tijdens mijn gratis strategiesessies kwam ik erachter dat er veel dezelfde vragen zijn over marketing. En dat niet iedere startende ondernemer het budget heeft om dit compleet uit te besteden aan een professional. Zonde, want juist die beginnende ondernemer kan zichzelf een vliegende start geven met een goed marketing fundament…

Daarom ben ik de Online Marketing Nerd Academy gestart. Met deze online trainingen en e-books heb jij de kennis van een marketingprofessional, voor een fractie van de prijs! Het enige verschil? Je moet het zelf wel nog even in de praktijk brengen, gelukkig leg ik ook dat stap voor stap uit in de lessen.

In de verschillende trainingsprogramma’s heb mijn ik theoretische kennis en praktijkervaring gebundeld. Volg gratis en betaalde cursussen die jou helpen om je online marketing naar een volgend level te tillen. Pas de technieken toe die je in mijn lessen leert en zie jouw omzet groeien!

Boek nu een gratis kennismakingsessie

Vul onderstaand formulier in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe marketing jouw bedrijf verder kan helpen. Hiermee kun je direct zelf aan de slag of ervoor kiezen om het uit te besteden. 

Zit je even vast? Plan dan een kennismakingssessie!