Altijd de juiste specialist voor de klus

Bij BMD Media regel ik alles voor je op marketinggebied, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent. Ik zorg voor een complete oplossing, waarbij ik indien nodig de beste professionals inschakel om jouw project tot in de puntjes uit te voeren. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het managen van al die zzp’ers, want ik blijf jouw vaste aanspreekpunt.

De Menukaart

Branding from scratch | Je logo, kleuren, stijl elementen en alles wat verder bij je merk komt kijken. Misschien heb je zelf al een beginnetje gemaakt? Ook dan helpen wij je graag verder!

vanaf €950,-

Nieuwe website | Je branding staat, nu moet het nog omgezet worden in een website waar je klanten JA tegen zeggen. Kan mét of zonder copywriting en fotografie besteld worden.

Vanaf €3000,-

Contentstrategie | Hoe ga je nu je LinkedIn, Instagram of Tiktok inzetten om de juiste klanten aan te trekken? Samen zetten wij een strategie op én krijg je voor een aantal weken support via de mail en whatsapp om ervoor te zorgen dat je helemaal zelfverzekerd op het online toneel verschijnt. 

Losse brainstormsessie €95,-

Strategie + 4 weken coaching €750,-

Langdurig traject vanaf €550,- per maand

Content creatie | Leuk een strategie, maar jij hebt maandelijkse ondersteuning nodig bij het maken én plaatsen van de content. Dit kan ik voor je uit handen nemen. Inclusief analyses & contentdagen. 

Vanaf €750,- per maand 

Plan een kennismakingssessie

Interesse in een samenwerking Boek een gratis kennismaking, hierin bespreken we al je wensen, daarna ontvang je een offerte op maat.

Resultaten:

Verdubbeling van het aantal volgers in een jaar op LinkedIn:

Groei binnen nieuwe en bestaande Instagram accounts:

Engagement & reach op TikTok:

Nieuwe online branding & marketing strategieën:

Boek nu een gratis kennismakingsessie

Vul onderstaand formulier in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe marketing jouw bedrijf verder kan helpen. Hiermee kun je direct zelf aan de slag of ervoor kiezen om het uit te besteden. 

Zit je even vast? Plan dan een kennismakingssessie!