Ik ben Danielle Tertaas en ik heb een passie voor bouwen.

Dingen bouwen, ik hou ervan. En nee, daarmee bedoel ik niet dat ik graag met een helm op de bouwplaats sta. Ik bouw graag aan merken, sales funnels, online reputaties, advertenties en e-maillijsten. Mijn kracht ligt dan ook niet binnen één specialisme zoals bijvoorbeeld Facebook ads, Google ads, copywriting of coaching. Nee, ik vind al die dingen ontzettend gaaf, maar mijn echte kracht ligt in al deze dingen met elkaar verbinden.

Mijn doel? Jou laten zien hoe je doormiddel van marketing en een beetje lef je hele bedrijf in de volgende versnelling kunt zetten. Van marges tot meer durven en van conversie tot community; ik denk in de gehele breedte met je mee en help je bij de uitvoering. Of je nu een ijzersterke strategie nodig hebt, wegwijs wilt worden in de wereld van online marketing, een salesfunnel wilt laten bouwen of advies wilt inwinnen voor jouw bedrijf, hier ben jij aan het juiste adres!

Hoe kom ik aan deze kennis? Naast dat ik voortdurend investeer in opleidingen en trainingen, heb ik ook hands-on ervaring binnen verschillende branches. Zo was ik inkoper bij een internationale groothandel, werkte ik bij een online marketingbureau, schreef ik stukjes voor verschillende (online) magazines en werkte ik als contentmarketeer op de Amsterdamse Zuidas. En ja, dit was allemaal nog voordat ik talloze ondernemers begon te helpen met BMD Media.

Altijd de juiste specialist voor de klus

Qua marketing kan ik veel dingen zelf, maar er zijn professionals die een aantal dingen nog veel beter kunnen. Met BMD Media lever ik een totaaloplossing. Dit betekent dat wanneer het project erom vraagt, ik de juiste professionals aanhaak om ervoor de zorgen dat jouw project precies zo uitgevoerd wordt als we hebben bedacht. Mocht dit het geval zijn, dan blijf ik wel jouw eerste aanspreek punt en hoef jij zelf al deze zzp’ers niet te managen. Scheelt jou weer tijd die je kunt besteden aan je bedrijf. 

Samenwerken?

Wij helpen ondernemers bij de ontwikkeling van hun marketingstrategie en de uitvoering van deze strategie! Wil jij nu echt stappen gaan zetten en jouw bedrijf in de volgende versnelling krijgen? Dan help ik je graag verder!

Of je nu wil dat ik alleen je advertenties beheer of dat je compleet van A-tot-Z ondersteund wordt op marketinggebied, voor elke ondernemer heb ik oplossingen op maat. Hieronder vind je de verschillende dingen die ik voor je uit handen kan nemen. Boek een gratis kennismaking voor een offerte op maat.

Logo, kleuren & lettertypes

Branding begint bij een herkenbare uitstraling. Van een professioneel logo tot bijpassende iconen, kleuren en lettertypes. Samen maakt dit een herkenbaar merk.

Design promotiemateriaal

Social media templates, e-books, powerpoint presentaties, achtergronden voor videobellen en ga zo maar door. Er is tegenwoordig veel wat je in jouw huisstijl nodig hebt. Wij ontwerpen het graag voor je.

Website design

Een nieuwe website die bij je past én de juiste klanten aanspreekt.

Website content

Jouw website moet natuurlijk wel de juiste mensen in de juiste toon aanspreken. Zo zorg je dat je een website bouwt die ook daadwerkelijk klanten binnenhaalt.

Website realisatie


Met het design en de content klaar, is het tijd om te bouwen; een snelle website die klaar is voor de toekomst.

Online Marketingstrategie

Je weet dat je “iets moet online” maar wat werkt het beste voor jouw doelen? Met een online marketing strategie weet je precies waar jij je op moet focussen voor het beste resultaat.

Content creatie

Online marketing heeft content nodig, van afbeeldingen tot tekst, blogs, whitepapers, e-books, animaties, video’s en podcasts. Wij kunnen het allemaal voor je uit handen nemen.

Content management

Geen tijd om al je social media kanalen zelf bij te houden? Ik zorg graag dat alles op het juiste moment online staat, dat de engagement hoog blijft en dat we de juiste stappen zetten om jouw social kanalen organisch te laten groeien!

Content templates

Je kunt het maken van de content zelf, maar je wil graag dat het er allemaal wel hetzelfde uitziet. Wij zorgen voor templates waarmee je snel al je content één look and feel geeft.

E-mailmarketing

Zorgen dat jouw maillijsten up-to-date zijn én dat er mails met resultaat worden verstuurd kun je aan mij overlaten. Samen met jou kijk ik naar de boodschap die je over wilt brengen en geef ik passend advies. Daarnaast neem ik natuurlijk ook écht werk voor je uit handen door de mails te schrijven en te versturen. Oh en die maillijst opbouwen… daar kan ik je natuurlijk ook het een en ander over vertellen 😉!

Advertenties

Instagram, LinkedIn of misschien toch Google Ads, welk medium past het beste bij jouw brand en strategie? Samen met jou beoordeel ik de verschillende kanalen en geef ik passend advies per kanaal. Geen tijd om zelf campagnes te draaien en te analyseren? Geen probleem, ik regel het voor je.

Plan een kennismakingssessie

Interesse in een samenwerking Boek een gratis kennismaking, hierin bespreken we al je wensen, daarna ontvang je een offerte op maat.

Deze klanten gingen je al voor:

Boek nu een gratis kennismakingsessie

Vul onderstaand formulier in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe marketing jouw bedrijf verder kan helpen. Hiermee kun je direct zelf aan de slag of ervoor kiezen om het uit te besteden. 

Zit je even vast? Plan dan een kennismakingssessie!