Zorgeloos Online

Ondersteuning waar jij het nodig hebt, vanaf €450,- excl. Btw per maand.

Binnen het zorgeloos online pakket neem ik maandelijks online marketingwerkzaamheden voor je uit handen. Stel je eigen pakket samen door alleen de opties te selecteren die jij nodig hebt. Daarnaast werken we actief aan je marketingstrategie, bij dit pakket krijg je namelijk gratis een strategiesessie per maand t.w.v. €195,- excl. BTW.

 • Kies alleen wat jij nodig hebt, zo betaal je geen cent teveel.
 • Op en afschalen kan per maand, als jij groeit kan het pakket moeiteloos met je meegroeien.
 • Altijd toegang tot een ervaren marketingprofessional voor jouw vragen.
 • Inclusief een strategiesessie om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen!

Zorgen dat jouw maillijsten up-to-date zijn én dat er mails met resultaat worden verstuurd kun je aan mij overlaten. Samen met jou kijk ik naar de boodschap die je over wilt brengen en geef ik passend advies. Daarnaast neem ik natuurlijk ook écht werk voor je uit handen door de mails te schrijven en te versturen. Oh en die maillijst opbouwen… daar kan ik je natuurlijk ook het een en ander over vertellen 😉!

Master Marketingplan Kick-off

De perfecte start van jouw marketingplan €125,- (€103,31 excl. BTW)


Ben jij iets nieuws aan het opzetten of ben je al een tijdje bezig maar “doe je maar wat” als het aankomt op online marketing? Boek dan nu een Master Marketing Kick-off sessie. Hierin bespreken wij hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien door online marketing.

Na deze sessie heb jij:

 • Een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw bedrijf;
 • Een stappenplan waarmee jij direct aan de slag kan;
 • Tips en tricks om nét dat beetje extra uit je online marketing te halen.

Boek direct een Kick-off Sessie

Master Marketingplan Traject

Een intensief traject waarbij jij jouw business naar een volgend level gaat tillen. €950,- (€785,12 excl. btw) per maand | Een traject duurt minimaal 4 maanden.


Ben jij klaar om met jouw bedrijf grote stappen te zetten? Met het Master Marketing traject kom jij er precies achter wat jouw bedrijf nog nodig heeft om die volgende stap te maken. Ieder traject wordt compleet afgestemd op jouw behoefte. Zo kunnen we een hele strategie uitstippelen om je op de kaart te zetten of juist beginnen met het opschalen van je business.

Wat jouw einddoel ook is, de volgende dingen zitten sowieso in het traject:

 • Wekelijkse strategiesessies waarin we de focus voor aankomende week gaan bespreken.
 • 10 uur uitvoerende werkzaamheden per maand door BMD Media
 • 100% begeleiding en persoonlijke aandacht.

Dit is het traject voor ondernemers die klaar zijn met het zoeken online en nu gewoon resultaat willen zien. Tijdens dit traject leer je wat wel en niet werkt voor jouw business en hoe je marketing voorspelbaar weet te maken.

Wat ik van je nodig heb? 100% commitment om dit tot een succes te maken. Ik kan je helpen met strategie én uitvoering, maar je moet zelf ook de drive hebben om die volgende stap in je business te nemen! Deel met mij je doelen en dromen, dan gaan we deze samen stap voor stap waarmaken.


Start nu jouw Master Marketing Traject

Strategiesessie

Ontwikkel jouw eigen master marketingstrategie met intensieve begeleiding, €195,- (€161,16 excl. BTW) per sessie.


Ben jij al lekker bezig met je online marketing maar wil je er méér uithalen? Of heb jij behoefte aan intensieve begeleiding bij een van je kanalen? Boek dan een strategiesessie! In een strategiesessie duiken we diep in de materie en maken we van jou een marketing-pro binnen jouw niche! Dit is de perfecte opvolger van een Master Marketing Kick-off sessie.

 • Duik de diepte in en ontdek wat er wel en niet werkt voor jouw bedrijf;
 • Intensieve begeleiding bij de ontwikkeling van jouw online marketing;
 • Concrete stappen zodat je na iedere sessie ook echt weer verder kan met jouw bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Yes! Ik wil graag samenwerken

Ben jij klaar met gewoon maar wat doen als het aankomt op je marketing en wil jij ook echt resultaat zien? Ik wijs je graag de weg in de wereld van online marketing. Laat mij je persoonlijk begeleiden en leer wat echt werkt voor jouw bedrijf.

 • De juiste social strategie en converterende pagina’s;
 • Voor goede e-mailmarketing campagnes;
 • Een salesfunnel die werkt!
Neem contact met mij op