Meer resultaat uit social media
1-op-1 Coaching

Online zichtbaarheid is belangrijk voor ondernemers, maar dat maakt het nog niet makkelijk. Misschien voel jij je onzeker, groei je niet zo hard als je wil of misschien weet je niet precies wát er niet lukt. Maar het lijkt jou gewoon niet zo te lukken zoals het al die anderen wel lukt. Je wil het niet uit handen geven, want je wil dit graag zelf doen. Maar je weet écht even niet meer welke kant je nu op moet… Mijn 1-op-1 coachingstraject kan je hierbij helpen!

Ik ben sinds 2015 actief als all-round marketeer, maar mijn specialisatie is het aantrekken van klanten via social media. Dit heb ik zowel voor mijzelf als vele andere ondernemers met succes gedaan op LinkedIn, Instagram en TikTok. 

Jij weet natuurlijk al dat zichtbaarheid alleen niet de juiste klanten aantrekt, maar misschien voel jij je wel een beetje verloren in wat je dan wél moet doen. Of misschien vind je het gewoon ontzettend spannend. Wat je uitdaging ook is, weet dat je niet alleen bent én dat ik je hierbij kan helpen. 

Wat gaan we doen?

Het begint allemaal met een kennismaking. Ik wil graag meer te weten komen over jou, je bedrijf en je doelen voor je sociale media. Als er een goede klik is, kunnen we aan een samenwerking beginnen. Op dat moment zal ik dieper ingaan op je sociale mediakanalen en een kick-off plannen. Tijdens deze kick-off bespreken we een strategie en brainstormen we over content die aansluit bij deze strategie.

Vervolgens is het aan jou om te gaan posten, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor! We hebben wekelijks een call om je voortgang te bespreken en te werken aan de aspecten die je lastig vindt. Daarnaast kun je technische ondersteuning krijgen op het gebied van contentcreatie, het bedenken van invalshoeken, het schrijven van bijschriften, het opzetten van je marketingfunnels en nog veel meer. Dit is een op maat gemaakt pakket, dus als jij het kunt bedenken, zullen we er samen aan werken!

Dagelijks mag je mij appen, voice notes sturen of mailen (maar net wat jij prettig vindt) voor directe ondersteuning en advies. Hierdoor is jouw coaching niet beperkt tot dat ene belmoment in de week. 

Ik zal je alles leren over het algoritme, hoe je natuurlijk overkomt voor de camera, het laten groeien van je account en het ontwikkelen van het online zelfvertrouwen om de professional te worden die al in je schuilt.

Ben jij klaar om je social media kanalen in de volgende versnelling te zetten?

1-op-1 zichtbaarheidscoaching

🔥 Samen met mij werken aan je online zichtbaarheid?

😄1x per week een live-sessie en dagelijks contact via whatsapp

💕 1-op-1 zodat jij precies de coaching krijgt waar je naar zoekt!

Wat je marketingvraag ook is, ik wil je graag helpen!

Vanaf €550,- per maand

Stuur direct een mail naar danielle@bmdmedia.nl om een kennismaking te plannen